• Imprimeix

Conferència INSPIRE 2016

La conferència es converteix en l'aparador de com la implementació de les directives INSPIRE contribueix al Marc Europeu d'Interoperabilitat i a l'economia digital de la UE en general. Del 26 al 30 de setembre de 2016 al Palau de Congressos de Catalunya

2/3/16 16.43

Al llarg de les passades dècades, la Unió Europea ha elaborat una extensa legislació mediambiental per a protegir, preservar i millorar el medi natural europeu, tant per al present com per a les generacions futures. Malgrat tot, els reptes són encara nombrosos i han de ser abordats de manera conjunta i estructurada.

El setè Programa d'Acció en matèria de Medi Ambient, que orienta la política mediambiental europea fins el 2020, identifica les àrees en les quals s'ha d'actuar prioritàriament i consagra INSPIRE com un dels instruments del marc de treball per a aconseguir aquests objectius.

INSPIRE pretén la divulgació i ús compartit de les dades espacials relacionades amb el medi ambient en el si de les autoritats públiques a tot els nivells de l'Administració, més enllà de les fronteres i destinat al públic més extens. Aquesta missió requereix una coordinació eficient entre totes les administracions involucrades i un alt nivell d'interoperabilitat, tant legal com tècnica, un objectiu que també s'inscriu dins el context del mercat digital únic de la UE.

Amb aquesta ambició la conferència INSPIRE 2016, INSPIRing a sustainable environment, es converteix en l'aparador de com la implementació de les directives INSPIRE contribueix al Marc Europeu d'Interoperabilitat i a l'economia digital de la UE en general.

La conferència INSPIRE 2016 tindrà lloc a Barcelona del 26 al 30 de setembre de 2016 al Palau de Congressos de Catalunya.

La conferència estarà estructurada en una sèrie de sessions plenàries dedicades a les polítiques comunes així com sessions paral·leles i presentacions de pòsters, enfocades en les aplicacions i implementacions particulars d'INSPIRE, els reptes i les solucions per a la seva interoperabilitat, la recerca i les noves tecnologies.

Crida a les ponències i als tallers

Us convidem i encoratgem a presentar propostes de resums de presentacions per a les sessions temàtiques o per als tallers.

Els detalls d'aquesta crida i els temes tractats estan disponibles a la pàgina referida a la crida a les ponències i als tallers.

Exposició tecnològica i patrocini

La conferència INSPIRE és un magnífic aparador per a que les institucions i empreses del sector puguin exposar les seves darreres novetats i tenir un contacte directe amb usuaris i directius. Podeu aconseguir informació addicional a la pàgina de l'exposició tecnològica i patrocini.