• Imprimeix

Acte de lliurament de premis de l'Olimpíada de Geologia

L'ICGC col·labora en les 6es Olimpíades de Geologia de Catalunya, en el marc del conveni entre l'ICGC i l'Asociación Española para la Enseñanza de las Ciencias de la Tierra

6/2/15 17.11

L'ICGC col·labora en les 6es Olimpíades de Geologia de Catalunya, en el marc del conveni entre l'ICGC i l'Asociación Española para la Enseñanza de las Ciencias de la Tierra (AEPECT), per a la difusió i la promoció d'activitats relaciones amb la divulgació de les Ciències de la Terra. L'Olimpíada se celebra, de forma simultània a tot Catalunya, avui, 6 de febrer:

http://www.aepect.org/olimpiadasgeologia/fases_territorial_cat_2015.htm


Els principals objectius de l'Olimpíada són: fomentar el coneixement de la geologia i del conjunt de les Ciències de la Terra, potenciar la importància de l'entorn natural i la conscienciació ambiental i animar que els participants iniciïn estudis universitaris vinculats amb la geologia.

Els tres guanyadors de cada província representaran Catalunya en l'Olimpiada Española de Geologia, que se celebrarà el 21 de març a Alacant i rebran, entre altres premis, l'Atles geològic de Catalunyade l'ICGC.

Avui, coincidint amb el lliurament de premis de l'Olimpíada de Geologia a Girona, s'inicia la nova edició del cicle de conferències La geologia és notícia amb la conferència "Riscos geològics. Vivim en un lloc segur?", a càrrec de la Dra. Marta González de l'ICGC i membre de la junta directiva de l'AEPECT.

Les Olimpíades de Geologia són una iniciativa educativa organitzada per l'AEPECT i la Sociedad Geológica de España (SGE) a nivell estatal i en les qual col·laboren institucions o empreses vinculades amb el coneixement geològic com l'Instituto Geológico y Minero de España (IGME), la Fundación Española para la Ciència y la Tecnología (FECYT), REPSOL i CEPSA, entre d'altres

Molta sort als participants!

Jaume Miranda i Canals
Director