• Imprimeix

Quadrícules UTM

Quadrícules d’1x1 km i de 10x10 km, per a distribució d’espècies i altres finalitats

Quadrícules de diverses resolucions (1x1 km, 10x10 km, etc.) que expressen les coordenades UTM de Catalunya (ETRS89 fus 31 Nord) segons el Military Grid Reference System (MGRS), de l’estil “31TCG213911”.

 

Entre altres objectius, aquest conjunt de dades serveix per a les tasques següents:

  • Georeferenciar la distribució d’espècies de flora i fauna, i fer càlculs d'índex d'abundància i càlculs de la grandària de la població d'una espècie en quadrats en un espai concret.
  • Georeferenciar la distribució dels serveis ecosistèmics (resultat del propi funcionament dels ecosistemes i que són d’utilitat per al benestar de la societat).
  • Georeferenciar la distribució dels factors de canvi o pressions ambientals sobre els hàbitats i les espècies de fauna i flora.
  • Facilitar la planificació espacial relacionada amb la conservació de la biodiversitat (infraestructura verda, sistemes d'alt valor natural agroramader, connectivitat ecològica...).

 

Logo CC BY 4.0
Geoinformació de l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya subjecta a una llicència de Reconeixement 4.0 Internacional de Creative Commons.
Més informació

Descarrega SHP

Quadrícules UTM v1r0 (2021) [ZIP; 3 MB]

WMS Quadrícules UTM

Aquesta geoinformació es pot utilitzar en línia en les teves aplicacions compatibles amb el protocol WMS

Metadades de Quadrícules UTM

Dates, especificacions i altres detalls