• Imprimeix

Estació sísmica analògica de la Cerdanya (CAD)

CODI Local

CODI Internacional

Nom

CAD

-

Cerdanya

Latitud(*)

Longitud(*)

Alçada

42.33909

1.84002

1207 m

*Coordenades ETRS89

Aquesta estació, propietat de l'Institut d'Estudis Catalans (IEC), va estar operativa des de novembre de 1987 fins a maig de 2001.

Per visualitzar les miniatures de les imatges dels sismogrames premeu sobre els noms de les imatges. Podeu sol·licitar les imatges a màxima resolució enviant un correu electrònic, especificant els identificadors dels sismogrames, a xarxasismica@icgc.cat amb l’assumpte SISMOGRAMES. Els originals d'aquests documents són propietat de l'IEC i l'ICGC. Aquesta versió digitalitzada és de lliure consulta i la còpia privada està permesa amb finalitat d'estudi o recerca sense ànim de lucre, citant la font1. La seva distribució i l'ús públic i/o comercial no està permesa sense autorització expressa per escrit d'aquestes institucions.

Seleccioneu la data inicial i la data final per a cercar els registres sísmics analògics disponibles [1987-2001] de l'estació sísmica de CAD.

1Cita

Institut d'Estudis Catalans (1996): Catalan Seismic Network. International Federation of Digital Seismograph Networks. Other/Seismic Network. doi:10.7914/SN/CA