• Imprimeix

Estació sísmica analògica de Sort (SOR)

CODI Local

CODI Internacional

Nom

SOR

-

Sort

Latitud(*)

Longitud(*)

Alçada

42.37442

1.13274

1227 m

*Coordenades ETRS89

Aquesta estació va estar operativa des de juliol de 1993 fins a juny de 2002. Fou substituida per l'estació digital de banda ampla CSOR.

Per visualitzar les miniatures de les imatges dels sismogrames premeu sobre els noms de les imatges. Podeu sol·licitar les imatges a màxima resolució enviant un correu electrònic, especificant els identificadors dels sismogrames, a xarxasismica@icgc.cat amb l’assumpte SISMOGRAMES. Els originals d'aquests documents són propietat de l'ICGC. Aquesta versió digitalitzada és de lliure consulta i la còpia privada està permesa amb finalitat d'estudi o recerca sense ànim de lucre, citant la font1. La seva distribució i l'ús públic i/o comercial no està permesa sense autorització expressa per escrit d'aquesta institució.

Seleccioneu la data inicial i la data final per a cercar els registres sísmics analògics disponibles [1993-2002] de l'estació sísmica de SOR.

1Cita

Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (2000): Catalan Seismic Network. International Federation of Digital Seismograph Networks. Other/Seismic Network. doi:10.7914/SN/CA