• Imprimeix

Estació sísmica analògica de Les Avellanes (AVN)

CODI Local

CODI Internacional

Nom

AVN

AVN

Les Avellanes

Latitud(*)

Longitud(*)

Alçada

41.88157

0.75060

634 m

*Coordenades ETRS89

Aquesta estació va estar operativa des de juny de 1987 fins a Octubre de 2000. Fou substituida per l'estació digital de banda ampla CAVN.

Per visualitzar les miniatures de les imatges dels sismogrames premeu sobre els noms de les imatges. Podeu sol·licitar les imatges a màxima resolució enviant un correu electrònic, especificant els identificadors dels sismogrames, a xarxasismica@icgc.cat amb l’assumpte SISMOGRAMES. Els originals d'aquests documents són propietat de l'ICGC. Aquesta versió digitalitzada és de lliure consulta i la còpia privada està permesa amb finalitat d'estudi o recerca sense ànim de lucre, citant la font1. La seva distribució i l'ús públic i/o comercial no està permesa sense autorització expressa per escrit d'aquesta institució.

Seleccioneu la data inicial i la data final per a cercar els registres sísmics analògics disponibles [1987-2000] de l'estació sísmica d'AVN.

1Cita

Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (2000): Catalan Seismic Network. International Federation of Digital Seismograph Networks. Other/Seismic Network. doi:10.7914/SN/CA