• Imprimeix

Estació sísmica analògica de Fontmartina (FONT)

CODI Local

CODI Internacional

Nom

FONT

FONT

Fontmartina

Latitud(*)

Longitud(*)

Alçada

41.76118

2.43458

973 m

*Coordenades ETRS89

Aquesta estació, propietat de l'Observatori Fabra (OF), va estar operativa des de maig de 1989 fins a maig de 2004. Fou substituida per l'estació digital de banda ampla CFON, encara que els canals de període curt continuen rebent-se a l'Observatori Fabra.

Per visualitzar les miniatures de les imatges dels sismogrames premeu sobre els noms de les imatges. Podeu sol·licitar les imatges a màxima resolució enviant un correu electrònic, especificant els identificadors dels sismogrames, a xarxasismica@icgc.cat amb l’assumpte SISMOGRAMES. Els originals d'aquests documents són propietat de l'OF i de l'ICGC. Aquesta versió digitalitzada és de lliure consulta i la còpia privada està permesa amb finalitat d'estudi o recerca sense ànim de lucre, citant la font1. La seva distribució i l'ús públic i/o comercial no està permesa sense autorització expressa per escrit d'aquestes institucions.

Seleccioneu la data inicial i la data final per a cercar els registres sísmics analògics disponibles [1989-2004] de l'estació sísmica de FONT.

1Cita

Observatori Fabra: Catalan Seismic Network. International Federation of Digital Seismograph Networks. Other/Seismic Network. doi:10.7914/SN/CA