• Imprimeix

Jornada de vins del Pirineu, 11a edició

 

Quan

Data 13.11.2023

Horari

de 10.00 a 14.00 hores

On

Centre de Suport Territorial (CST) Pirineus
Passeig de Pompeu Fabra, 21
25620 Tremp

Veure mapa

Inscripcions: Per assistir a la jornada és necessari formalitzar la vostra inscripció mitjançant el formulari habilitat a tal efecte.

L’Ajuntament de Tremp i “Al Teu Gust”, programa de dinamització i suport al sector agroalimentari al Pallars Jussà, organitzen la 11a edició de la Jornada de vins del Pirineu a la seu del Centre de Suport Territorial (CST) Pirineus, de l'ICGC a Tremp.

Les jornades de vins del Pirineu són trobades anuals adreçades a productors, restauradors i responsables tècnics i polítics interessats en el desenvolupament del sector del vi, especialment al Pirineu.

Les diferents edicions han tingut com a objectiu debatre aspectes d’interès que han anat des del canvi climàtic, les varietats ancestrals i l’anàlisi de models de cooperació, entre altres. L'edició d'enguany està dedicada a debatre les passes per desenvolupar una estratègia enoturística al Pirineu.

Per a més informació: Dolors Etxalar, Ajuntament de Tremp, telèfon 973 650 005, ext. 341, correu electrònic detxalar@tremp.cat

Cartell de l'11a edició de la jornada de vins del Pirineu
Logos de les entitats participants