• Imprimeix

L'Institut Geològic de Catalunya establirà una unitat de treball a Tremp

El secretari de Planificació Territorial i vicepresident de l'Institut Geològic de Catalunya (IGC), Oriol Nel·lo, juntament amb el director de l'IGC, Antoni Roca, s'ha reunit a Tremp amb l'alcalde, Víctor Orrit, i el president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Xavier Pont, per tal d'exposar-los el projecte d'establiment d'una unitat de treball de l'IGC en aquest municipi.

21/2/08 9.34

Així mateix, l'Institut Geològic ha sol·licitat la seva incorporació al consorci Geocampus, constituït per la Generalitat, l'Ajuntament de Tremp, el Consell Comarcal i altres entitats, que es dedica a la divulgació del patrimoni geològic i paleontològic de la comarca.

Aquest centre permanent de l'IGC a Tremp tindrà com a principals objectius l'elaboració de fulls del Mapa Geològic i del Mapa Edafològic de Catalunya. L'Ajuntament de Tremp ha ofert cedir uns terrenys on construir les instal·lacions necessàries per acollir la unitat de l'IGC; mentrestant, s'instal·larà provisionalment uns locals perquè pugui començar les seves activitats al municipi, la tardor vinent.