• Imprimeix

On soc?

Comparteix la teva localització amb qui vulguis

On soc? és una senzilla aplicació que us permet compartir la vostra localització amb qui vulgueu, a través de la xarxa social que escolliu.

Quan entreu a On soc? l'aplicació us localitza sobre el mapa. Si premeu el botó de la xarxa social en què voleu compartir la vostra localització, us permet escriure un text curt, afegir una foto i, en el missatge, mostrar o no l'hora actual. Així, per exemple, podeu informar d’on sou quan us trobeu enmig d’una multitud o on us poden localitzar si us heu perdut a la muntanya.

També podeu compartir qualsevol posició del mapa fent un clic llarg sobre el punt: on és una botiga, on passa un esdeveniment, on heu deixat el cotxe que ha d'utilitzar algú altre...

Els receptors del missatge rebran la vostra nota, amb foto i hora (si l'heu compartit), i l'enllaç a un mapa amb la vostra localització. Sobre el mapa que se'ls obre, si premen el botó de localització, també podran veure la seva posició i, d'aquesta manera, podran navegar fins al punt on sou.

On soc? us permet escollir entre veure el mapa topogràfic o l'ortoimatge. Segons el que tingueu visible en el moment de compartir, el receptor veurà una o altra cartografia.

Aquesta aplicació senzilla i funcional us pot ser d'utilitat tant per a aspectes de seguretat, com per a d’altres de pràctics i lúdics.

Funcionalitats destacades: 

  • Compartir la posició de l'usuari, a través de la xarxa social escollida, amb la persona o el grup escollit.
  • Incloure un text curt, afegir una foto i, en el missatge, mostrar o no l'hora actual.
  • Compartir qualsevol posició del mapa fent un clic llarg sobre el punt.
  • Escollir entre veure el mapa topogràfic o l'ortoimatge.

Per enviar-nos comentaris o suggeriments, podeu utilitzar el formulari de contacte.