• Imprimeix

Cerca de registres sísmics analògics de l'estació EROQ

Per visualitzar les miniatures de les imatges dels sismogrames premeu sobre els noms de les imatges. Aquesta versió digitalitzada és de lliure consulta i la copia privada esta permesa amb finalitat d'estudi o recerca sense ànim de lucre, citant les fonts de les institucions responsables: Observatori de l'Ebre (Fundació Observatori de l'Ebre) i l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC). La seva distribució i l'ús públic i/o comercial no esta permesa sense autorització expressa per escrit d'aquestes institucions.

També podeu sol·licitar les imatges a màxima resolució. Els originals d'aquests documents són propietat de l'Observatori de l'Ebre, per tant, per a qualsevol utilització de la imatge que no sigui per a estudi, cal sol·licitar-la a l'Observatori de l'Ebre que n'és el propietari i en té els drets de reproducció. Les sol·licituds es poden realitzar enviant un correu electrònic, especificant els identificadors dels sismogrames i la finalitat d'us, a xarxasismica@icgc.cat amb l’assumpte SISMOGRAMES que les redirigirà a qui correspongui.

Seleccioneu la data inicial i la data final per a cercar els registres sísmics analògics disponibles [1988-1993] de l'estació sísmica d'EROQ.