• Imprimeix

Llistat de sismogrames del sismògraf Geotech6102A + UED GS-250 d'EBR (EW)

Per visualitzar les miniatures de les imatges dels sismogrames premeu sobre els noms de les imatges. Aquesta versió digitalitzada és de lliure consulta i la copia privada esta permesa amb finalitat d'estudi o recerca sense ànim de lucre, citant les fonts1 de les institucions responsables: Observatori de l'Ebre (Fundació Observatori de l'Ebre) i l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC). La seva distribució i l'ús públic i/o comercial no esta permesa sense autorització expressa per escrit d'aquestes institucions.

També podeu sol·licitar les imatges a màxima resolució. Els originals d'aquests documents són propietat de l'Observatori de l'Ebre, per tant, per a qualsevol utilització de la imatge que no sigui per a estudi, cal sol·licitar-la a l'Observatori de l'Ebre que n'és el propietari i en té els drets de reproducció. Les sol·licituds es poden realitzar enviant un correu electrònic, especificant els identificadors dels sismogrames i la finalitat d'us, a xarxasismica@icgc.cat amb l’assumpte SISMOGRAMES.

NOTA: Correcció de temps instrumental (desconeguda) no aplicada.

1Cita

Observatori de l'Ebre, Estació sísmica. [Registres sísmics del sismògraf Geotech6102A - E-W d'EBR : 1966-1975] [en línea]. - .Barcelona: Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC), 2018 - . http://www.obsebre.es/ca/icgc/informacio-sismica/Llistat-de-sismogrames-del-sismograf-Geotech6102A-E-W-d-EBR