• Imprimeix

Llistat de registres sísmics del sismògraf Vicentini

Per visualitzar les miniatures de les imatges dels registres premeu sobre els noms de les imatges. Aquesta versió digitalitzada és de lliure consulta i la copia privada esta permesa amb finalitat d'estudi o recerca sense ànim de lucre, citant les fonts1 de les institucions responsables: Observatori Fabra i l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC). La seva distribució i l'ús públic i/o comercial no esta permesa sense autorització expressa per escrit d'aquestes institucions.

També podeu sol·licitar les imatges a màxima resolució. Els originals d'aquests documents són propietat de l'Observatori Fabra, per tant, per a qualsevol utilització de la imatge que no sigui per a estudi, cal sol·licitar-la a l'Observatori Fabra que n'és el propietari i en té els drets de reproducció. Les sol·licituds es poden realitzar enviant un correu electrònic, especificant els identificadors dels sismogrames i la finalitat d'us, a xarxasismica@icgc.cat amb l’assumpte SISMOGRAMES.

NOTA: Correcció de temps instrumental (desconeguda) no aplicada.

1Cita

Observatori Fabra. Catalan Seismic Network. International Federation of Digital Seismograph Networks. Other/Seismic Network. doi:10.7914/SN/CA