• Imprimeix

Agricultura de precisió

 • Campanya FARMSTAR 2012 (2012)L’ICC va realitzar, durant els mesos d’abril i maig de 2012, una sèrie de vols hiperespectrals amb el sensor CASI (Compact Airborne Spectrographic Imager), preprocés de les dades i correcció geomètrica per a la monitorització de la campanya del blat i del blat de moro en els camps francesos. Es va tractar d’un projecte d’agricultura de precisió, és a dir, de proporcionar dades als agricultors quasi bé en temps real, per tal d’optimitzar les seves collites.Institut Cartogràfic de Catalunya (ICC) i Infoterra Servicios de Geoinformación SA, Espanya.Finançament: Infoterra Servicios de Geoinformación SA, Espanya.
 • Campanya FARMSTAR 2011 (2011)L’ICC va realitzar, durant els mesos d’abril i maig de 2011, una sèrie de vols hiperespectrals amb el sensor CASI (Compact Airborne Spectrographic Imager), preprocés de les dades i correcció geomètrica per a la monitorització de la campanya del blat i del blat de moro en els camps francesos. Es va tractar d’un projecte d’agricultura de precisió, és a dir, de proporcionar dades als agricultors quasi bé en temps real, per tal d’optimitzar les seves collites.Institut Cartogràfic de Catalunya (ICC) e Infoterra Servicios de Geoinformación SA, Espanya.Finançament: Infoterra Servicios de Geoinformación SA, Espanya.
 • Campanya FARMSTAR 2010 (2010)L’ICC va realitzar, durant els mesos d’abril i maig de 2010, una sèrie de vols hiperespectrals amb el sensor CASI (Compact Airborne Spectrographic Imager), preprocés de les dades i correcció geomètrica per a la monitorització de la campanya del blat i del blat de moro en els camps francesos. Es va tractar d’un projecte d’agricultura de precisió, és a dir, de proporcionar dades als agricultors, quasi bé en temps real, per tal d’optimitzar les seves collites.Institut Cartogràfic de Catalunya (ICC) i Infoterra Servicios de Geoinformación SA, Espanya.Finançament: Infoterra Servicios de Geoinformación SA, Espanya.
 • Campanya FARMSTAR 2009 (2009)L’ICC va realitzar, durant els mesos d’abril i maig de 2009, una sèrie de vols hiperespectrals amb el sensor CASI (Compact Airborne Spectrographic Imager), preprocés de les dades i correcció geomètrica per a la monitorització de la campanya del blat i del blat de moro en els camps francesos. Es va tractar d’un projecte d’agricultura de precisió, és a dir, de proporcionar dades als agricultors, quasi bé en temps real, per tal d’optimitzar les seves collites.Institut Cartogràfic de Catalunya (ICC) i Infoterra Servicios de Geoinformación SA, Espanya.Finançament: Infoterra Servicios de Geoinformación SA, Espanya.
 • Campanya FARMSTAR 2008 (2008)L’ICC va realitzar, durant els mesos d’abril i maig de 2008, una sèrie de vols hiperespectrals amb el sensor CASI (Compact Airborne Spectrographic Imager), preprocés de les dades i correcció geomètrica per a la monitorització de la campanya del blat i del blat de moro en els camps francesos. Es va tractar d’un projecte d’agricultura de precisió, és a dir, de proporcionar dades als agricultors, quasi bé en temps real, per tal d’optimitzar les seves collites.Institut Cartogràfic de Catalunya (ICC) i Infoterra Servicios de Geoinformación SA, Espanya.Finançament: Infoterra Servicios de Geoinformación SA, Espanya.
 • Campanya FARMSTAR 2007 (2007)L’ICC va realitzar, durant els mesos d’abril i maig de 2007, una sèrie de vols hiperespectrals amb el sensor CASI (Compact Airborne Spectrographic Imager), preprocés de les dades i correcció geomètrica per a la monitorització de la campanya del blat i del blat de moro en els camps francesos. Es va tractar d’un projecte d’agricultura de precisió, és a dir, de proporcionar dades als agricultors, quasi bé en temps real, per tal d’optimitzar les seves collites.Institut Cartogràfic de Catalunya (ICC) i Infoterra France SA, França.Finançament: Infoterra France SA, França.
 • Campanya FARMSTAR 2006 (2006)L’ICC va realitzar, durant els mesos d’abril i maig de 2006, una sèrie de vols hiperespectrals amb el sensor CASI (Compact Airborne Spectrographic Imager), preprocés de les dades i correcció geomètrica per a la monitorització de la campanya del blat i del blat de moro en els camps francesos. Es va tractar d’un projecte d’agricultura de precisió, és a dir, de proporcionar dades als agricultors, quasi bé en temps real, per tal d’optimitzar les seves collites.Institut Cartogràfic de Catalunya (ICC) i Infoterra-France, França.Finançament: Infoterra-France, França.
 • Campanya FARMSTAR 2005 (2005)

  L’ICC va realitzar, durant els mesos d’abril i maig de 2005, una sèrie de vols hiperespectrals amb el sensor CASI (Compact Airborne Spectrographic Imager), preprocés de les dades i correcció geomètrica per a la monitorització de la campanya del blat i del blat de moro en els camps francesos. Es va tractar d’un projecte d’agricultura de precisió, és a dir, de proporcionar dades als agricultors, quasi bé en temps real, per tal d’optimitzar les seves collites.

  Institut Cartogràfic de Catalunya (ICC) i ASTRIUM-France, França.

  Finançament: ASTRIUM-France, França.

 • Campanya FARMSTAR 2004 (2004)

  L’ICC va realitzar durant els mesos d’abril i maig de 2004, una sèrie de vols hiperespectrals amb el sensor CASI (Compact Airborne Spectrographic Imager), preprocés de les dades i correcció geomètrica per a la monitorització de la campanya del blat i del blat de moro en els camps francesos. Es va tractar d’un projecte d’agricultura de precisió, és a dir, de proporcionar dades als agricultors, quasi bé en temps real, per tal d’optimitzar les seves collites.

  Institut Cartogràfic de Catalunya (ICC) i ASTRIUM-France, França.

  Finançament: ASTRIUM-France, França.

 • Campanya FARMSTAR 2003 (2003)

  El projecte va consistir en desenvolupar una metodologia que permetés determinar les característiques relacionades amb les necessitats de fertilització i rec dels conreus estudiats, a partir de dades hiperespectrals de sensors embarcats en satèl·lit i en avió. L’ICC va realitzar tres vols hiperespectrals amb el sensor CASI (Compact Airborne Spectrographic Imager), entre els mesos d’abril i juny de 2003, per a la campanya del blat 2003 i el preprocés de les dades.

  Institut Cartogràfic de Catalunya (ICC) i ASTRIUM-France, França.

  Finançament: ASTRIUM-France, França.

 • Campanya CASI 2002 (2002)Realització, per part de l’ICC, de quatre vols hiperespectrals amb el sensor CASI (Compact Airborne Spectrographic Imager), entre els mesos de febrer i juny de 2002, per a la campanya del blat 2002, i preprocés de les dades. L’aplicació fou l’agricultura de precisió, és a dir, proporcionar consells als agricultors per tal d’optimitzar la seva producció agrícola, especialment la de cereals. Respecte de la campanya de l’any anterior, s’incrementà el nombre de camps a tractar.Institut Cartogràfic de Catalunya (ICC) i ASTRIUM-France, França.Finançament: ASTRIUM-France, França.
 • Dades CASI per al sud-oest de França (2002)Realització, per part de l’ICC, de quatre vols hiperespectrals amb el sensor CASI (Compact Airborne Spectrographic Imager), entre els mesos de juny i setembre de 2002 del sud-oest de França, i el procés de correccions radiomètriques i geomètriques. L’objectiu era aplicar les tècniques ja desenvolupades per al blat a d’altres conreus i, en particular, al blat de moro.Institut Cartogràfic de Catalunya (ICC).Finançament: GEOSYS-France, França.
 • Campanya CASI 2001 (2001)Realització, per part de l’ICC, de la captura de les dades, mitjançant el sensor CASI (Compact Airborne Spectrographic Imager), i del preprocés i de la correcció geomètrica per tal de monitoritzar la campanya del blat de l’any 2001. L’aplicació fou l’agricultura de precisió, és a dir, proporcionar consells a l’agricultor per tal d’optimitzar la seva producció agrícola, especialment la de cereals. Respecte de la campanya de l’any anterior, es varen incrementar el nombre de camps a tractar.Institut Cartogràfic de Catalunya (ICC) i ASTRIUM-France.Finançament: AUTRIUM-France i Centre National d'Études Spatiales (CNES), França.
 • Campanya CASI 2000 (2000)El projecte va consistir en l’adquisició, per part de l’ICC, de dades CASI mitjançant la realització de quatre vols de diferents àrees de França, i el seu preprocés per realitzar el primer nivell de correccions geomètriques. L’aplicació era l’agricultura de precisió, és a dir, proporcionar consells a l’agricultor per tal d’optimitzar la seva producció agrícola, especialment la de cereals.Institut Cartogràfic de Catalunya (ICC) i Matra Marconi Space, París, França..Finançament: Matra Marconi Space, França.