• Imprimeix

Agricultura de precisió

Campanya FARMSTAR 2012 (2012)

L’ICC va realitzar, durant els mesos d’abril i maig de 2012, una sèrie de vols hiperespectrals amb el sensor CASI (Compact Airborne Spectrographic Imager), preprocés de les dades i correcció geomètrica per al monitoratge de la campanya del blat i del blat de moro en els camps francesos. Es va tractar d’un projecte d’agricultura de precisió, és a dir, de proporcionar dades als agricultors quasi bé en temps real, per tal d’optimitzar les seves collites.

Institut Cartogràfic de Catalunya (ICC) i Infoterra Servicios de Geoinformación SA, Espanya.

Finançament: Infoterra Servicios de Geoinformación SA, Espanya.

Campanya FARMSTAR 2011 (2011)

L’ICC va realitzar, durant els mesos d’abril i maig de 2011, una sèrie de vols hiperespectrals amb el sensor CASI (Compact Airborne Spectrographic Imager), preprocés de les dades i correcció geomètrica per al monitoratge de la campanya del blat i del blat de moro en els camps francesos. Es va tractar d’un projecte d’agricultura de precisió, és a dir, de proporcionar dades als agricultors quasi bé en temps real, per tal d’optimitzar les seves collites.

Institut Cartogràfic de Catalunya (ICC) e Infoterra Servicios de Geoinformación SA, Espanya.

Finançament: Infoterra Servicios de Geoinformación SA, Espanya.

Campanya FARMSTAR 2010 (2010)

L’ICC va realitzar, durant els mesos d’abril i maig de 2010, una sèrie de vols hiperespectrals amb el sensor CASI (Compact Airborne Spectrographic Imager), preprocés de les dades i correcció geomètrica per al monitoratge de la campanya del blat i del blat de moro en els camps francesos. Es va tractar d’un projecte d’agricultura de precisió, és a dir, de proporcionar dades als agricultors, quasi bé en temps real, per tal d’optimitzar les seves collites.

Institut Cartogràfic de Catalunya (ICC) i Infoterra Servicios de Geoinformación SA, Espanya.

Finançament: Infoterra Servicios de Geoinformación SA, Espanya.

Campanya FARMSTAR 2009 (2009)

L’ICC va realitzar, durant els mesos d’abril i maig de 2009, una sèrie de vols hiperespectrals amb el sensor CASI (Compact Airborne Spectrographic Imager), preprocés de les dades i correcció geomètrica per al monitoratge de la campanya del blat i del blat de moro en els camps francesos. Es va tractar d’un projecte d’agricultura de precisió, és a dir, de proporcionar dades als agricultors, quasi bé en temps real, per tal d’optimitzar les seves collites.

Institut Cartogràfic de Catalunya (ICC) i Infoterra Servicios de Geoinformación SA, Espanya.

Finançament: Infoterra Servicios de Geoinformación SA, Espanya.

Campanya FARMSTAR 2008 (2008)

L’ICC va realitzar, durant els mesos d’abril i maig de 2008, una sèrie de vols hiperespectrals amb el sensor CASI (Compact Airborne Spectrographic Imager), preprocés de les dades i correcció geomètrica per al monitoratge de la campanya del blat i del blat de moro en els camps francesos. Es va tractar d’un projecte d’agricultura de precisió, és a dir, de proporcionar dades als agricultors, quasi bé en temps real, per tal d’optimitzar les seves collites.

Institut Cartogràfic de Catalunya (ICC) i Infoterra Servicios de Geoinformación SA, Espanya.

Finançament: Infoterra Servicios de Geoinformación SA, Espanya.

Campanya FARMSTAR 2007 (2007)

L’ICC va realitzar, durant els mesos d’abril i maig de 2007, una sèrie de vols hiperespectrals amb el sensor CASI (Compact Airborne Spectrographic Imager), preprocés de les dades i correcció geomètrica per al monitoratge de la campanya del blat i del blat de moro en els camps francesos. Es va tractar d’un projecte d’agricultura de precisió, és a dir, de proporcionar dades als agricultors, quasi bé en temps real, per tal d’optimitzar les seves collites.

Institut Cartogràfic de Catalunya (ICC) i Infoterra France SA, França.

Finançament: Infoterra France SA, França.

Campanya FARMSTAR 2006 (2006)

L’ICC va realitzar, durant els mesos d’abril i maig de 2006, una sèrie de vols hiperespectrals amb el sensor CASI (Compact Airborne Spectrographic Imager), preprocés de les dades i correcció geomètrica per al monitoratge de la campanya del blat i del blat de moro en els camps francesos. Es va tractar d’un projecte d’agricultura de precisió, és a dir, de proporcionar dades als agricultors, quasi bé en temps real, per tal d’optimitzar les seves collites.

Institut Cartogràfic de Catalunya (ICC) i Infoterra-France, França.

Finançament: Infoterra-France, França.

Campanya FARMSTAR 2005 (2005)

L’ICC va realitzar, durant els mesos d’abril i maig de 2005, una sèrie de vols hiperespectrals amb el sensor CASI (Compact Airborne Spectrographic Imager), preprocés de les dades i correcció geomètrica per al monitoratge de la campanya del blat i del blat de moro en els camps francesos. Es va tractar d’un projecte d’agricultura de precisió, és a dir, de proporcionar dades als agricultors, quasi bé en temps real, per tal d’optimitzar les seves collites.

Institut Cartogràfic de Catalunya (ICC) i ASTRIUM-France, França.

Finançament: ASTRIUM-France, França.

Campanya FARMSTAR 2004 (2004)

L’ICC va realitzar durant els mesos d’abril i maig de 2004, una sèrie de vols hiperespectrals amb el sensor CASI (Compact Airborne Spectrographic Imager), preprocés de les dades i correcció geomètrica per al monitoratge de la campanya del blat i del blat de moro en els camps francesos. Es va tractar d’un projecte d’agricultura de precisió, és a dir, de proporcionar dades als agricultors, quasi bé en temps real, per tal d’optimitzar les seves collites.

Institut Cartogràfic de Catalunya (ICC) i ASTRIUM-France, França.

Finançament: ASTRIUM-France, França.

Campanya FARMSTAR 2003 (2003)

El projecte va consistir en desenvolupar una metodologia que permetés determinar les característiques relacionades amb les necessitats de fertilització i rec dels conreus estudiats, a partir de dades hiperespectrals de sensors embarcats en satèl·lit i en avió. L’ICC va realitzar tres vols hiperespectrals amb el sensor CASI (Compact Airborne Spectrographic Imager), entre els mesos d’abril i juny de 2003, per a la campanya del blat 2003 i el preprocés de les dades.

Institut Cartogràfic de Catalunya (ICC) i ASTRIUM-France, França.

Finançament: ASTRIUM-France, França.

Campanya CASI 2002 (2002)

Realització, per part de l’ICC, de quatre vols hiperespectrals amb el sensor CASI (Compact Airborne Spectrographic Imager), entre els mesos de febrer i juny de 2002, per a la campanya del blat 2002, i preprocés de les dades. L’aplicació fou l’agricultura de precisió, és a dir, proporcionar consells als agricultors per tal d’optimitzar la seva producció agrícola, especialment la de cereals. Respecte de la campanya de l’any anterior, s’incrementà el nombre de camps a tractar.

Institut Cartogràfic de Catalunya (ICC) i ASTRIUM-France, França.

Finançament: ASTRIUM-France, França.

Dades CASI per al sud-oest de França (2002)

Realització, per part de l’ICC, de quatre vols hiperespectrals amb el sensor CASI (Compact Airborne Spectrographic Imager), entre els mesos de juny i setembre de 2002 al sud-oest de França, i del procés de correccions radiomètriques i geomètriques. L’objectiu era aplicar les tècniques ja desenvolupades per al blat a d’altres conreus i, en particular, al blat de moro.

Institut Cartogràfic de Catalunya (ICC).

Finançament: GEOSYS-France, França.

Campanya CASI 2001 (2001)

Realització, per part de l’ICC, de la captura de les dades, mitjançant el sensor CASI (Compact Airborne Spectrographic Imager), i del preprocés i de la correcció geomètrica per tal de monitorar la campanya del blat de l’any 2001. L’aplicació fou l’agricultura de precisió, és a dir, proporcionar consells a l’agricultor per tal d’optimitzar la seva producció agrícola, especialment la de cereals. Respecte de la campanya de l’any anterior, es varen incrementar el nombre de camps a tractar.

Institut Cartogràfic de Catalunya (ICC) i ASTRIUM-France.

Finançament: AUTRIUM-France i Centre National d'Études Spatiales (CNES), França.

Campanya CASI 2000 (2000)

El projecte va consistir en l’adquisició, per part de l’ICC, de dades CASI mitjançant la realització de quatre vols de diferents àrees de França, i el seu preprocés per realitzar el primer nivell de correccions geomètriques. L’aplicació era l’agricultura de precisió, és a dir, proporcionar consells a l’agricultor per tal d’optimitzar la seva producció agrícola, especialment la de cereals.

Institut Cartogràfic de Catalunya (ICC) i Matra Marconi Space, París, França..

Finançament: Matra Marconi Space, França.