Vista d'objecte predeterminada. Fes clic per crear una plantilla personalitzada, ID del node: 86385, ID de l'objecte: 69788

2.4.4.4.4_02

2.4.4.4.4_02

"Les dues fotografies que adjunto van ser fetes al circ de Gavarnie durant la Setmana Santa de 2005. Pel gran soroll de l'allau eren trossos de gel combinat amb neu. Jo ho vaig viure com una experiència formidable però els caminants que hi havien prop, i que els va arribar l'allau als peus, es van emportar un bon ensurt.  No va ser la primera ni l'última que és va veure durant el matí d'aquell dia. Sincerament, era el primer cop que veia un allau en la meva vida, em va impressionar moltíssim i encara que siguin perilloses són d'una bellesa magnífica." (Autora: Yolanda Quilez)

"Les dues fotografies que adjunto van ser fetes al circ de Gavarnie durant la Setmana Santa de 2005. Pel gran soroll de l'allau eren trossos de gel combinat amb neu. Jo ho vaig viure com una experiència formidable però els caminants que hi havien prop, i que els va arribar l'allau als peus, es van emportar un bon ensurt. No va ser la primera ni l'última que és va veure durant el matí d'aquell dia. Sincerament, era el primer cop que veia un allau en la meva vida, em va impressionar moltíssim i encara que siguin perilloses són d'una bellesa magnífica." (Autora: Yolanda Quilez)