• Imprimeix

Notícia 211 - L'ICGC premiat per la seva tasca a favor de les humanitats

19/10/17 7.37

Ahir, el director de l'ICGC, Jaume Massó, va recollir la distinció Ad studia humanitatis fovenda que li ha atorgat la Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). El lliurament es va fer en el marc de l'acte inaugural del curs acadèmic.

Aquesta distinció, que es lliura per segona vegada, s'atorga anualment a una persona i a una institució que hagin defensat i incorporat a la seva pràctica els valors propis dels estudis d'humanitats i hagin col·laborat en els estudis o en la recerca que du a terme la Facultat.

En el cas de l'ICGC, s'ha tingut en compte la llarga trajectòria de col·laboració amb la Facultat de Filosofia i Lletres, que es va iniciar el 1986. El treball conjunt s'ha concretat en un conveni de cessió de mapes, atles i altra documentació analògica de la producció de l'Institut a la UAB; en l'oferta de places per a pràctiques dels estudiants de la Universitat; en la participació en el Màster de Geoinformació; en la participació del professorat del Departament de Geografia en els òrgans de govern i comissions de treball de l'ICGC, i en la distribució, en un format propi del CREAF-UAB (MiraMon), de les bases topogràfiques 1:5 000 i 1:25 000.

Enhorabona!